7 czerwca (środa) Targi otwarte dla publiczności godz. 10.00-18.00 |
||||
10.00 - 18.00 |
Indywidualne konsultacje z dietetykiem, analiza składu i masy ciała - Akademia Skutecznej Diety – stoisko, hala B |
|||
11.00 | Ceremonia Otwarcia Targów – scena, hala B | |||
14.30 | Wręczenie nagród w konkursie dla gości branżowych – scena, hala B | |||
13.00 - 14.00 | Niemalejący trend dietetyczny w branży spożywczo-gastronomicznej - seminarium, org. Akademia Skutecznej Diety, I piętro, sala konferencyjna 2 | |||
14.15 - 15.15 | Podstawy dietetyki. NNKT ryb jednym z najważniejszych związków w diecie - seminarium, org. Akademia Skutecznej Diety, I piętro, sala konferencyjna 2 | |||
Polski Karp na co dzień i od święta – serwują wyśmienici kucharze prosto z KARPIOWOZU – org. Towarzystwo Promocji Ryb "Pan Karp" – hala A | ||||
3 razy dziennie Pokazy barmańskie – BarCocktail, scena, hala B |
8 czerwca (czwartek) Targi otwarte dla publiczności godz. 10.00-18.00 |
||||
10.15 - 11.15 | Diety alternatywne – plusy i minusy. Nabiał – przodującym lub całkowicie wykluczonym produktem wśród diet - seminarium, org. Akademia Skutecznej Diety, I piętro, sala konferencyjna 2 |
|||
11.00 - 16.00 | Norwesko-Polskie Forum Akwakultury / Norwegian – Polish Aquaculture Forum - organizator Ambasada Norwegii / organizer Royal Norwegian Embassy - I piętro, sala konferencyjna 1A / I floor, conference room 1A | |||
11.00 | Pokaz przyrządzania przekąsek z produktów marki SEKO. Przepisy przygotowuje i wykonuje blogerka kulinarna Justyna Kopka, autorka bloga justasalad.pl – hala A, stoisko A52 | |||
11.30 - 12.30 | Cukier, tłuszcz i sól - uzależnienie i ryzyko zdrowotne - seminarium, org. Akademia Skutecznej Diety, I piętro, sala konferencyjna 2 | |||
13:00 - 16:00 | II Pomorskie Forum chłodnictwa transportowego - Odpowiedzialni. Za. Świeżość. –EcoTerm S.C., Carrier Transicold Polska Sp. z o.o. , I piętro, sala konferencyjna 2 | |||
13.00 | Pokaz przyrządzania przekąsek z produktów marki SEKO. Przepisy przygotowuje i wykonuje blogerka kulinarna Justyna Kopka, autorka bloga justasalad.pl – hala A, stoisko A52 | |||
14.30 | Wręczenie nagród w konkursie dla gości branżowych – scena, hala B | |||
15.00 | Pokaz przyrządzania przekąsek z produktów marki SEKO. Przepisy przygotowuje i wykonuje blogerka kulinarna Justyna Kopka, autorka bloga justasalad.pl – hala A, stoisko A52 | |||
15.00 - 15.20 | Ceremonia wręczenia nagród w konkursie Mercurius Gedanensis Targów Foodexpo i Polfish; Pucharów Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Ministra Gospodarki Morskiej i Żeglugi Śródlądowej - scena, hala B | |||
Polski Karp na co dzień i od święta – serwują wyśmienici kucharze prosto z KARPIOWOZU – org. Towarzystwo Promocji Ryb "Pan Karp" – hala A | ||||
3 razy dziennie Pokazy barmańskie – BarCocktail, scena, hala B |
9 czerwca (piątek) Targi otwarte dla publiczności godz. 10.00-16.00 |
||||
10:00 - 15:00 | Spotkanie Partnerów Programu MSC / MSC Programme Partners’ Meeting - I piętro, sala konferencyjna 1A / I floor, conference room 1A | |||
Polski Karp na co dzień i od święta – serwują wyśmienici kucharze prosto z KARPIOWOZU – org. Towarzystwo Promocji Ryb "Pan Karp" – hala A | ||||
3 razy dziennie Pokazy barmańskie – BarCocktail, scena, hala B |